På denne aften får du input, viden og svar på vigtige spørgsmål om det at være menneske og leve livet med motivation, energi og livsglæde.
Karsten Schiøtz som kommer og holder oplægget, har arbejdet med udvikling af medarbejdere og ledere i individuelle forløb og teamudviklingsforløb i 18 år.
Karsten vil fortælle om, hvordan vores hjerne og nervesystem virker og om udviklingspsykologi, der giver forståelse af, hvad der former vores liv.
Du vil blandt andet få svar på, hvordan kan det være at så mange både unge og ældre bliver stressede og har dårlig mental sundhed.
Inden indslaget finder vi plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Aftenens menu:
Fiskefrikadeller AsianStyle med ærte-wasabicreme
Grillede forårsløg - Tvedemose svampe m/ citron & bronzefennikel
Agurk-radise-rødløg-chilisylt
Kartofler, kål og løvstikke
Sesam-tangcrackers
------------
Lime/citron fromage med citrongræs-sirup