Første Fællesspisning- og oplægsevent på Holberggård tirsdag d. 29.marts indledes med et inspirerende oplæg af tidligere læge og forfatter Mette Maja Mouritsen.
“Krop og sind er forunderligt komplekse og foranderlige. Begge kan forvolde lidelse og forhindre os i at opdage, at vi er meget mere end vores krop og sind. Vi er den bevidsthed, der kan iagttage os selv. Dybest set er vi allerede hele, komplette og unikke, og undervejs til at erkende det, kan vi opleve os helbredte, uden at det er målet i sig selv”
Oplægget er både en personlig beretning og en fagligt funderet beskrivelse af sammenhængen ml. krop, sind og bevidsthed. Det formidles levende med situationer fra hverdagslivet, og der vil være rig mulighed for dialog undervejs.
Efter Mette’s oplæg mødes vi om et lækkert og velsmagende måltid tilberedt af lækre råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor det er spiseoplevelsen, dagens oplæg og mødet med de andre omkring bordet, der er i fokus.
Menu tirsdag d. 29.marts:
Cremet Butterchicken på økokylling fra Dalbakkegaard
ellerVegan ButterNoChicken (skriv til os hvis du eller én i selskabet ønsker vegansk menu)
Ris-”birayna” med varme krydderier
Bagt græskar - brændenælde - svampe fra Tvedemose - syltede rødløg- sesam
Raita m/ agurk - ramsløg - mynte
Salat af blomkål - sauteret skvalderkål - citronskal
Chutney & Butterbean-tahin dip m/ koriander
Hjemmelavede mini Naan med ramsløgspesto