På denne aften bliver der igen mulighed for at opleve endnu et inspirerende indslag, som vi håber giver dig indsigter du bliver glad for.
Efter en dejlig fællesspisning er der muligheden for en fælles gåtur i Holberggårds smukke omgivelser. Er man ikke lige til gåturen denne aften, kan man roligt blive siddende, nyde selskabet og en ekstra kop kaffe.
Gården dækker over mange spændende historier og denne aften vil der være gode muligheder for at høre alt om, dette smukke steds historie og hvordan tiden har behandlet stedet og des omgivelser.
Inden indslaget finder vi plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Menu:
Asparges, Korn og Kylling
Ristede asparges med skovsyreskum.
Marinerede Asparges med sennepsfløde.
Kroketter af fjerkræ og korn.
Congee af ris med hvidløgsskud og grønkål.
Blandet salat af havens, markens og skovens urter. Jan’s chiabrød
Dessert - Tilvalg
Rabarber i det hele (Det er Forår)