Back to All Events

Hverdag, fællesspisning & indsigt: Naturfotograf Per Rasmussen

Denne aften får vi besøg af Per Rasmussen, som har været fotograf for de største medier i Skandinavien. I foredraget fortæller han om sit arbejde som nyhedsformidler og skiftet til naturfotograf. Vi kommer helt tæt på havørn, grævling, ræv og meget mere.

Per har netop modtaget en særpris ved Vordingborg Kommunes kulturprisuddeling for sin formidling af den lokale natur.

Inden Per går på finder vi plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Asparges, Korn og Kylling

Ristede asparges med skovsyreskum.

Marinerede Asparges med sennepsfløde.

Kroketter af fjerkræ og korn.

Congee af ris med hvidløgsskud og grønkål.

Blandet salat af havens,markens og skovens urter. Jan’s chiabrød

Dessert - Tilvalg

Rabarber i det hele (Det er Forår)

Previous
Previous
April 29

Restaurant aften

Next
Next
May 4

Hverdag, fællesspisning & indsigt: Rundvisning på Holbergaard