Back to All Events

Hverdag, fællesspisning & indsigt:

HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD

Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt.

Onsdag d. 24. august bliver der mulighed for at møde Flemming Nielsen, som ejer Holberggård. Flemming er mangeårig iværksætter, facilitator af udviklingsprocesser, facilitator af udviklingsgrupper med fokus på gensidighed og personlig lederskabstræner. Denne aften er emnet Det Personlige lederskab og gensidighed. Personligt lederskab er, når du bevidst arbejder med dig selv som menneske – når du med selvtillid og selvværd kan identificere og opsætte værdiskabende mål for dit liv og samtidig forpligtige dig til rejsen derhen med engagement og dedikation.

Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden. 
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Dagens oplæg starter ca. 19.30

Prisen er kr. 175,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side. 
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.

Menu

  • Dagens fisk fra grillen

  • Sauce tatar

  • Blomkål med tahin og parmesan.

  • Bagte syltede tomater - grillede squash – mandler - basilikum

  • Knuste kartofler med citronskal og krydderurter

Dessert

  • Rødgrød med mascarpone og fløde
    Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)

I ugen inden det pågældende event løfter vi sløret for menuen, som dagens kok kreerer.
Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.

Vi glæder os til at se jer!

Previous
Previous
August 23

Hverdag, fællesspisning & indsigt:

Next
Next
August 30

Hverdag, fællesspisning & indsigt: