HVERDAG, FÆLLESSPISNING & INDSIGT PÅ HOLBERGGÅRD
Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt.
Onsdag d. 24. august bliver der mulighed for at møde Flemming Nielsen, som ejer Holberggård. Flemming er mangeårig iværksætter, facilitator af udviklingsprocesser, facilitator af udviklingsgrupper med fokus på gensidighed og personlig lederskabstræner. Denne aften er emnet Det Personlige lederskab og gensidighed. Personligt lederskab er, når du bevidst arbejder med dig selv som menneske – når du med selvtillid og selvværd kan identificere og opsætte værdiskabende mål for dit liv og samtidig forpligtige dig til rejsen derhen med engagement og dedikation.
Inden aftenens oplæg finder du en plads ved fællesbordene nyder et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.
Vi finder man plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Dagens oplæg starter ca. 19.30
Prisen er kr. 175,- for oplæg og middag. Book bord og plads øverst på denne side.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
Menu
Dagens fisk fra grillen
Sauce tatar
Blomkål med tahin og parmesan.
Bagte syltede tomater - grillede squash – mandler - basilikum
Knuste kartofler med citronskal og krydderurter
Dessert
Rødgrød med mascarpone og fløde
Der er plads til 45 personer til fællesspisning og oplæg/foredrag. (OBS: tilmelding er bindende)
I ugen inden det pågældende event løfter vi sløret for menuen, som dagens kok kreerer.
Måltiderne vil have vægt på plantebaserede økologiske råvarer, og vi sigter efter at kun 20% af menuen baserer sig på animalske produkter.
Vi glæder os til at se jer!