Back to All Events

Hverdag, fællesspisning & indsigt: DGI-huset før, idag & i fremtiden

På aftenen vil direktør Bjarne Malmros fortælle om udviklingen af DGI Huset Vordingborg. Hvordan startede det, hvor er huset lige nu og hvordan vil det se ud i fremtiden?

Små historier om området, hvad foregår der i dag. Vordingborg Kommunes bevidste strategi for udviklingen af området, samt foreninger og borgernes input til den videre udvikling.

Der vil selvfølgelig blive rig lejlighed til at spørge ind til huset.

Inden indslaget finder vi plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Aftenens menu:
Marjatta - Jonsholm og LammehaveØkologi lægger afgrøder til og det afspejler sig i følgende menu.

Cassoulet med svampe, kartofler og urter fra haven.

Emmerkorn-grød med asparges og ramsløgsknopper.

Crudité af spidskål, hvidløg og ærter. Løgsoubise af nye løg

Rabarbersalat med beder - chilli og gulerødder.

Den økologiske gris fra Lammehave med timian.

Goldblume/Ølandshvede/Svedjerug er brødet.

Tilkøb er dessert.

Creme Brülee med Jordbær. 

Previous
Previous
May 25

Hverdag, fællesspisning & indsigt: Om at leve livet med motivation, energi og livsglæde.

Next
Next
June 8

Hverdag, fællesspisning & indsigt: Om Lammehave økologi