Back to All Events

Hverdag, fællesspisning & indsigt: Om Lammehave økologi

OBS! Programmet er ændret, da Klaus desværre ikke kan komme denne aften. Til gengæld kan du glæde dig til at høre Jakob Isling Jørgensen fra Lammehave Økologi fortælle om begyndelsen, vejen frem til i dag, hvor kundernes ønsker alene er årsagen til varesortimentet hos Lammehave.
Lammehave er en social virksomhed, hvor relationer til mennesker går smukt hånd i hånd med økologien.

Inden Jakob går på (ca. 19.30), finder vi plads ved fællesborde og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.

Aftenens menu:

  • Cassoulet med svampe, kartofler og urter fra haven.

  • Emmerkorn-grød med asparges og ramsløgsknopper.

  • Crudité af spidskål, hvidløg og ærter. Løgsoubise af nye løg

  • Rabarbersalat med beder - chilli og gulerødder.

  • Den økologiske gris fra Lammehave med timian.

  • Goldblume/Ølandshvede/Svedjerug er brødet.

Dessert er tilkøb:

  • Creme Brülee med Jordbær. 

Previous
Previous
June 7

Hverdag, fællesspisning & indsigt: DGI-huset før, idag & i fremtiden

Next
Next
June 10

Restaurant aften