På denne aften bliver der mulighed for, at møde Flemming Nielsen, som er ejer af Holberggård. Flemming er mangeårig iværksætter, men denne aften er emnet Det Personlige lederskab & gensidighed. Flemming deler bl.a. erfaringer fra hans virke som stressterapeut og personlig coach
Aftenen starter kl. 18.00. Der er mulighed for at købe drikke inden man finder plads ved fællesbordene og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Efter fællesspisningen fortsætter aftenen med Flemmings oplæg.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne aften.
Aftenens menu:
Langtids-braiseret øko-gris og urter i æblemost & øl fra Herslev Bryghus
Lun kartoffelsalat - æblecider- vinterkarse
Bagt rødbede - gedeost - æble – hasselnød
Cremet selleripuré – ristede svampe
Forårs ”slaw”
Dessert kan tilkøbes på dagen for kr. 40,- pr.person